Hollik István: A dollárbaloldal az öldöklés pártján maradt

A dollárbaloldal nemet mondott a békére, mert a finanszírozójuk ezt várja a dollármilliókért cserébe – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki, az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

Munkatársunktól
Forrás: MTI2023. 03. 31. 18:18
HOLLIK István
Budapest, 2022. december 7. Hollik István, a KDNP képviselõje felszólal A Magyar Kultúra Napjáról szóló határozati javaslat összevont vitájában az Országgyûlés plenáris ülésén 2022. december 7-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hollik István a szavazást követően közölte: miután szavaztak az Országgyűlésben a békepárti határozatról, a szavazáson kiderült, hogy a dollárbaloldal háborúpárti volt, és az is marad.

A harmadik világháború kockázata soha nem volt még annyira valós, mint napjainkban – jelentette ki a politikus. Hozzáfűzte, ezért fontos, hogy ezekben a vészterhes időkben Magyarország elkötelezze magát a béke mellett, és hangsúlyozza, hogy továbbra is békepárti. 

– Azért fogadtuk el a békepárti határozatot, hogy leszögezzük, Magyarország továbbra is a béke pártján áll – közölte Hollik István. Úgy fogalmazott: a Fidesz és a KDNP felajánlotta a lehetőséget a dollárbaloldalnak, hogy csatlakozzon a békepárti határozathoz. Azonban Gyurcsány Ferencék ezt elutasították, nemet mondtak a békére.

 

A dollárbaloldal ezzel bebizonyította, hogy továbbra sem a magyar érdekeket képviseli, hanem végrehajtják, amit a finanszírozóik elvárnak tőlük a dollármilliókért cserébe 

 

– hangoztatta a kommunikációs igazgató. Véleménye szerint továbbra is a háborút támogatják, ami azt jelenti, hogy a dollárbaloldal a háború folytatása mellett, azaz az öldöklés pártján maradt. Teszik ezt annak ellenére, hogy a magyar emberek békét akarnak – tette hozzá Hollik István. 

Úgy értékelt: Gyurcsányék bebizonyították, hogy fontosabb számukra finanszírozóik akarata, mint a magyar emberek érdeke. Újra kiderült, hogy Magyarország megvédésében rájuk nem lehet számítani – szögezte le Hollik István.

Borítókép: Hollik István, a KDNP képviselője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. december 7-én (Forrás: MTI/Kovács Attila)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.