Húsklopfolóval ütötte a bátyját, mert az nem kapcsolta le a villanyt

Súlyos sérüléseket szenvedett a testvér.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 03. 28. 13:24
sziréna rendőrautó Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többször is fejbe vágta egy húsklopfolóval a 23 éves bátyját egy 22 éves győri férfi, mivel az a közös lakásuk folyosóján nem kapcsolta le a villanyt. 

A rendőrségre 2022. január 11-én az éjféli órákban érkezett bejelentés, hogy családi vitában megsérült egy férfi Győrben, a Határ út egyik házában. A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy 22 éves fiatalember a testvérével szóváltásba keveredett, majd a konyhából egy húsklopfolót vett magához és azzal ütötte bátyját. Az esetet követően a sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol megállapították, hogy súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszínen elfogták a 22 éves elkövetőt, majd gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrségen. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészségnek. A bántalmazó férfinak életveszélyt okozó testi sértés kísérletének bűntette miatt kell felelnie.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

 


 

 



 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.