Egyszerre tíz helyen csaptak le a rendőrök Kétegyházán + videó

A községben megnőtt a lopások száma az elmúlt hónapokban. A Gyulai Rendőrkapitányság és a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Körös” közterület támogató alosztályának munkatársai szerdán hajnalban elfogták a feltételezett elkövetőket.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 03. 23. 12:04
Összehangolt rendőri elfogási akció Kétegyházán 2023. március 22-én hajnalban - részlet a rendőrségi videóból Forrás: YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tavaly novemberben és decemberben építési területekről tűntek el különböző gépek és fémből készült tárgyak. Idén januárban egy utcakaput és berendezési tárgyakat vittek el. Februárban pedig arról érkezett bejelentés, hogy egy utcában egy darabon a járólapot is felszedték.

A történtek miatt indult nyomozás során a rendőrség látókörébe került több család, akik az eltulajdonított tárgyakat eladták, illetve leadták a szomszéd város fémfelvásárlójánál.

A rendőri egységek szerdán hajnalban egy időben tíz helyen jelentek meg, összesen hat kétegyházi férfit fogtak el és hallgattak ki. 

A nyomozók a lopott tárgyak után kutatva több helyszínt is átvizsgáltak és tanúkat is felkerestek, akiknek tudomása lehet a lopásokról. A Gyulai Rendőrkapitányság a feltételezett elkövetőket őrizetbe vette.

Még folyamatban van annak vizsgálata, hogy melyik bűncselekményt ki követte el, történt-e egyéb törvénysértés és voltak-e még további bűntársak – ismertette a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: részlet a kétegyházi elfogásról készült videóból (Forrás: rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.