A pesti belvárostól Budáig üldöztek egy terepjárót a rendőrök múlt éjjel + fotók

Autójával próbált elmenekülni egy férfi a rendőrök elől a fővárosban, végül balesetet okozott – számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Magyar Nemzet
Forrás: BRFK2023. 03. 22. 10:03
Balesetet okozott egy terepjáró az I. kerületi Attila út és Alagút utca kereszteződésénél 2023. március 21-én éjjel, miután rendőri figyelmeztetésre nem állt meg az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky út és Andrássy út sarkánál, és üldözésbe kezdtek Forrás: BRFK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy rendszám nélkül közlekedő terepjáróra lettek figyelmesek a Készenléti Rendőrség munkatársai az V. kerületi Bajcsy-Zsilinkszky út és Alkotmány utca kereszteződénél kedden késő este.

A rendőrök meg akarták állítani az autót, azonban a vezető továbbhajtott, ezért szirénázva és kék lámpával követték. A menekülő jármű az I. kerületi Attila út és Alagút utca kereszteződésében fél tizenegy körül 

áthajtott egy piros lámpán, és nekiütközött egy másik autónak. Felborult, közben nekicsúszott egy taxinak is.

Fotó: BRFK

A jármű vezetőjét, a harmincnyolc éves D. Györgyöt elfogták. Kiderült róla, hogy vezetői engedély nélkül vezette a kocsit. A fővárosi rendőrök a baleset helyszínelésekor az egyik összetört autó sofőrjét is előállították mintavételre, mert felmerült az ittas vezetés gyanúja.

A balesetben csak az okozója sérült meg könnyebben, ezért kórházba vitték. A körülmények vizsgálatára eljárást indít a rendőrség – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Fotó: BRFK

Borítókép: a baleset helyszíne (Forrás: BRFK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.