Így lángoltak a teherautók egy debreceni telephelyen + galéria

A Diószegi úti tűzeset okait vizsgálja a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat. A szombat délutáni tűzben szerencsére nem történt személyi sérülés.

Magyar Nemzet
Forrás: OKF2023. 03. 27. 12:01
Kigyulladt járművek a debreceni Diószegi úton található telephely parkolójában, a debreceni hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat Forrás: Debrecen HTP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két autó és egy nyerges pótkocsi égett teljes terjedelmében szombat délután a debreceni Diószegi úton. A járművek egy telephely udvarán álltak.

A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre. Négy vízsugárral körbehatárolták a lángokat, majd megfékezték a továbbterjedést.

A tűzben szerencsére senki sem sérült meg. 

Az esetet a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vizsgálja – ismertette közösségi oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Borítókép: A tűzoltók munkában a debreceni telephelyen (Fotó: Debrecen HTP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.