Így változik a közlekedés a Puskás Aréna környékén

A Magyarország–Észtország válogatott labdarúgó-mérkőzés miatt közlekedési változásokra, helyenként lezárásokra kell számítani délután 17 órától – ismertette a BKK.

Magyar Nemzet
Forrás: BKK, MTI2023. 03. 23. 12:58
null
Stadionavató - A Puskás Aréna Fotó: MTI/KKBK
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar válogatott csütörtöki mérkőzése miatt a forgalom elől lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, valamint a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között.

Az Ifjúság útja, a Verseny utca és az Istvánmezei út is csak gyalogosan lesz megközelíthető.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) arra is felhívta a figyelmet, hogy korlátozottak lesznek a parkolási lehetőségek, emiatt azt kérték, hogy a szurkolók lehetőleg tömegközlekedéssel közelítsék meg a helyszínt.

Ennek érdekében a mérkőzés előtt és után is sűrűbben indul a 2-es és a 4-es metró mellett az 1-es villamos is.

A Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll Reiner Frigyes Park és a Thököly út/Stefánia út megállónál, azonban a 30-as busz nem érinti a Verseny utcai felszállóhelyet.

A 75-ös trolibusz a Puskás Ferenc Stadion helyett a Keleti pályaudvarig közlekedik, a 79-es vonalán.

A 77-es troli a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár majd.

A Puskás Ferenc Stadionnál a 95-ös, a 195-ös és a 130-as buszokra a Hungária körúton a 901-es éjszakai busz Dél-Buda irányú megállóhelyén lehet felszállni.

A stadionba a Dózsa György út és a Stefánia út felől lehet belépni.

A bejáratok gyalogosan a Keleti pályaudvar melletti Verseny utcától és a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól is megközelíthetők – ismertette a BKK.

Borítókép: a Puskás Aréna és környéke (Fotó: MTI/KKBK)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.