Két autó ütközött az M0-son, több kilométeres a kocsisor

Az M0-s autóúton Diósd térségében és a Csepel–Szigetszentmiklós összekötő úton a Leshegy Ipari Parknál is történt baleset – tájékoztatott az Útinform. Debrecenből négyes balesetet jelentett a katasztrófavédelem.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, OKF, MTI2023. 03. 31. 7:39
null
Budaörs, 2019. október 1. Az M1-es és M7-es autópálya fõvárosból kivezetõ szakaszának mindhárom sávjában araszolnak a gépjármûvek átmeneti forgalmi akadály miatt. Balra autók sora tart Budapest felé. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élénk a forgalom péntek reggel a Budapest környéki utakon. Telítettek a sávok

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között,
  • a 31-es főúton Maglódtól, valamint 
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

 

Balesetek, torlódások

Két személyautó ütközött az M0-s autóút déli szektorában, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Diósd térségében. A 10-es kilométernél csak egy sáv járható, az arra közlekedők több kilométeres torlódásra számíthatnak.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint kora reggel egy személyautó és egy autószállító tréler karambolozott a XXII. kerületben, az M0-s autóút M5-ös felé vezető oldalán, a 10-es kilométernél. Műszaki mentéshez kivonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók, és áramtalanították a gépkocsikat.

Pest vármegyében a Csepel–Szigetszentmiklós összekötő úton az 1-es kilométernél, a Leshegy Ipari Parknál egy teherautó személyautóval ütközött, a fél útpályát lezárták.

Három személyautó és egy kisteherautó ütközött Debrecenben, a Homokkerti felüljáró és a Szabó Kálmán utca találkozásánál. Összesen kilencen utaztak a járművekben, amelyek közül az egyiket a debreceni hivatásos tűzoltóknak áramtalanítaniuk kellett. A baleset miatt egy sávon forgalmi akadály alakult ki – közölte a katasztrófavédelem.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor 7 kilométeres a leállósávon.

 

Építések és felújítások

A 31-es főúton, Sülysápon csomópontépítési munkák miatt a Fő utca érintett szakaszán, a 42-es kilométernél a fél útpályát lezárták, jelzőlámpa irányítja a forgalmat. A reggeli csúcsidőszakban torlódik a forgalom – ismertette az Útinform.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Jászai Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.