Már csak három vármegyében van érvényben riasztás, mutatjuk, melyek azok

Három vármegye – Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar – kivételével mindenhol visszavonta az erős széllökések miatt kiadott másodfokú narancs riasztásokat az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfő este.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 27. 20:45
null
New York, 2023. február 3. Járókelõk a New York-i Times Square-en 2023. február 3-án. Az országos meteorológia intézet elõrejelzése szerint veszedelmesen hideg légtömeg közelít viharos erejû széllel a térség felé, és a hõmérséklet a -20 Celsius-fokig is süllyedhet. MTI/EPA/Justin Lane Fotó: Justin Lane
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Visszavonták a nap folyamán Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Somogy, Vas, Zala, Fejér, Komárom-Esztergom, Tolna, Pest és Bács-Kiskun vármegyékre, valamint a fővárosra kiadott másodfokú riasztásokat.

Jelenleg csak Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar vármegyékben van érvényben a másodfokú riasztás, itt a várt legerősebb széllökések meghaladhatják az óránkénti 90 kilométeres sebességet. Korábban a Magyar Nemzet beszámolt az eddigi károkról és arról is, hogy milyen volt a helyzet a Balatonnál napközben. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/EPA/Justin Lane)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.