Tudatta követeléseit Gyurcsány Ferenccel az „új pártigazgatója”

Nagy Dávid, az MKKP pártigazgatója sajátosan reagált arra, hogy tovább hízik a Demokratikus Koalíció kisgömböce.

Forrás: Facebook2023. 03. 16. 15:50
2023.03.15. Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István) Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sajátos stílusban reagált a Demokratikus Koalíció újabb igazolására Nagy Dávid, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) operatív igazgatója. Ahogy arról lapunk beszámolt, tovább hízik Gyurcsány Ferenc kisgömböce, miután újabb baloldali politikus igazolt a Demokratikus Koalícióba. Grőber Attila, az MSZP pápai elnöke mostantól a Gyurcsány-párt színeiben folytatja a politizálást.

Most az MKKP politikusa Gyurcsány Ferencnek címzett Facebook-posztjában úgy fogalmazott, hogy

 

Nagy bejelentésem van számodra: A választók döntöttek, 400 Európai Magyar Ember döntött úgy facebookon, hogy folytassam a mai naptól az Orbán-rendszer elleni rendíthetetlen küzdelmem a Demokratikus Koalíció pártigazgatójaként! Pártot váltottam ugyan, de két dolog nem változott: az elhivatottságom az Orbán-rendszer megdöntésére, valamint a pártigazgatói pozícióm. 

 

Ezután Nagy előadta követeléseit is, miszerint halaszthatatlan, hogy az eddigi pár százezer forintos fizetése 1 200 000 forintra emelkedjen. Mint jelezte, az ügyben már eljárt és kéri a tájékoztató tudomásul vételét.

 

UI: a feleségem holnap beadja a pályázatát a pomázi, még nem létező iroda vezetésére, a pályázatok elbírálása során kérem figyelembe venni feleségem férjének beosztását a pártban

 

– tudatta „követelését” Nagy Dávid.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.