A Momentum elnöke elárulta, kit támogatnak a 2024-es önkormányzati választáson

Nem kérdés, hogy kit kell támogatnunk a jövő évi önkormányzati választáson – fogalmazott a pártelnök.

Magyar Nemzet
2023. 04. 17. 14:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baranyi Krisztinát támogatja a Momentum a 2024-es önkormányzati választáson – jelentette be a Gelencsér Ferenc a közösségi oldalán. A Momentum elnöke közölte: 

eldöntöttük, hogy 2024-ben újra támogatjuk azokat a polgármestereket, akik 2019 óta őszinte, igazságos és emberséges önkormányzatot építettek fel. Ebben a szellemben hoztuk meg azt a döntést, hogy a következő önkormányzati választáson Ferencváros polgármesterét, Baranyi Krisztinát támogatjuk.

Mint írta, büszkék az eddigi közös munkára, hogy minden nehézség – koronavírus, infláció, orosz–ukrán háború – ellenére emberközpontú kerületet hoztak létre. 

– Mi a Momentumban ország- és Európa-szerte, itthon az önkormányzatokban, valamint az Európai Parlamentben azon dolgozunk, hogy őszinte, igazságos és emberközpontú Magyarországot építsünk, a holnap Magyarországát. – Ebben pedig Baranyi Krisztina az egyik legerősebb szövetségesünk. Nem kérdés, hogy őt kell támogatnunk a jövő évi önkormányzati választáson – fogalmazott a pártelnök. 

Borítókép: Gelencsér Ferenc Momentum-elnök Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármesterrel (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.