A tolvajnak pechje volt, a szabadnapos rendőr jókor volt jó helyen

Az ellopott táskában nyolcvanötezer forint volt, amely a gyors intézkedésnek köszönhetően már a helyszínen megtérült.

Magyar Nemzet
2023. 04. 26. 16:32
Hands,Of,Man,Catch,In,The,Iron,Prison.,Man,In
Börtön, Fogda Fotó: Andrej Maculskij Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vágány peronján fogta el a Készenléti Rendőrség főtörzsőrmestere azt a középkorú, egecsi férfit, aki 2023. április 24-én, a délutáni órákban a Keleti pályaudvartól Tápiószecsőre induló vonatról ellopta egy utas hátizsákját, majd sebesen távozott a szerelvényről.

A megkárosított férfi kiabálni kezdett, melyre a főtörzsőrmester felfigyelt, és gyorsan üldözőbe vette a tolvajt. Miután utolérte, határozott erővel, a peronon tartóztatta fel, majd a Keleti pályaudvari rendőrőrs munkatársainak adta át.

A tolvajt végül  Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitányságára előállították, kifosztás bűntett elkövetése miatt őrizetbe vették. Az ügyészség indítványozására a bíróság 2023. április 26-án elrendelte a letartóztatását.

A lopással okozott kár megközelítőleg 85 ezer forint volt, amely a gyors intézkedésnek köszönhetően azonnal megtérült.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.