Agresszív kéregetők zaklatják a piacozókat Békásmegyeren

És mellékhelyiségnek nézik az óvoda melletti zöldterületet.

Magyar Nemzet
Forrás: FB/Óbuda – Békásmegyer Polgármesteri Hivatala2023. 04. 13. 18:18
Forrás: Óbuda – Békásmegyer Polgármesteri Hivatala/FB Forrás: Óbuda – Békásmegyer Polgármesteri Hivatala
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több lakossági bejelentés is érkezett felügyeletünkre, miszerint a Heltai Jenő téren agresszív kéregetők zaklatják a Békásmegyeri piacról érkezőket – írja Facebook-bejegyzésében Óbuda-Békásmegyer Polgármesteri Hivatala. 

Hozzáteszik, hogy a közterület-felügyelet járőrei csütörtökön ellenőrzést tartottak a téren, és bár kirívó esettel nem találkoztak, munkatársaik még visszatérnek ellenőrizni a következő napokban is a piac környékét. 

Ezzel szemben a kommentelők úgy látják, eléggé eldurvult a helyzet a Heltai Jenő téren, valaki ugyanis arról számolt be, hogy délután három órakor „egy erőteljesen ittas ember épp a kis és nagy dolgát végezte el a kebabos melletti kuka mellé a »belső udvarnál«, mindezt nagy gyalogos forgalom közepette”. 

Továbbá arra is kért a bejegyzés alatt, hogy ha lehet, tartsanak sűrűbben ilyen ellenőrzést.

Valaki más arról ír, hogy az Ágoston Művészeti Óvoda környékén sem sokkal jobb a helyzet, ugyanis ott sokan használják az óvoda melletti zöld részt mellékhelyiségként. A kommentelő megjegyzi, 

„semmi gond mert az ovi ablakára tettek matricát hogy legalább a gyerekek ne lássanak ki! Probléma megoldva nem igaz????”.

Borítókép: Ellenőrzés a Békásmegyeri piacnál (Fotó: FB/Óbuda – Békásmegyer Polgármesteri Hivatala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.