Baleset az M5-ösön, áll a kamionsor több határátkelőnél

Nagyszombat reggeli forgalmi és közlekedési információk.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, OKF2023. 04. 08. 8:01
null
Mogyoród, 2023. március 25. A Gödöllõ irányába tartó jármûforgalom egy szombat délelõtt az M3-as autópályán, a Hangulat utca felüljáró hídjáról fényképezve. MTVA/Bizományosi: Lehotka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Lehotka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán Örkény és Lajosmizse között baleset történt. A 62-es kilométernél a leállósávon áll a sérült jármű – közölte az Útinform.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint árokba sodródott egy személyautó a 8135-ös út Környe és Kecskéd közötti szakaszán, a 9. kilométernél. A járműben egy ember utazott, aki a saját erejéből ki tudott szállni. A műszaki mentést végző tatabányai hivatásos és környei önkéntes tűzoltók áramtalanították a gépkocsit.

Az 53-as főúton egy furgon csúszott árokba Kiskunhalas közelében, a Balotaszállás felé vezető szakaszon. A balesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is.

A magyar–román határszakaszon az M43-as autópályán, Csanádpalotánál az erős tranzitforgalom miatt több mint 11 kilométer hosszú, az M4-es autópályán, a Nagykereki határ kilépő oldalán négy és fél kilométeres a várakozó kamionsor.

A hosszú hétvégén ünnepi kamiontilalom van érvényben vasárnap reggel hat órától este tízig, majd hétfőn reggel hattól este tíz óráig.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat, az Útinform oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Lehotka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.