Balesetek is lassítják a haladást az utakon

Hétfő reggeli forgalmi és közlekedési információk.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, OKF2023. 04. 03. 7:38
null
Budapest, 2023. február 25. Forgalom a Rákóczi úton. A háttérben a Keleti pályaudvar, balra az egykori Otthon Áruház megmaradt neonfelirata. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élénk a forgalom hétfőn reggel a Budapest környéki utakon. Sokan haladnak

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 11-es főúton Leányfalu és Budakalász között,
  • a 31-es főúton Maglódtól, valamint 
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

Miskolc belterületén, a 3-as főút Pesti úti szakaszán összeütközött két autó. A 179-es kilométernél Miskolc irányába sávlezárás és rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom.

A 31-es főúton, Jászjákóhalma belterületén villanyoszlopnak hajtott egy személygépkocsi. A 85-ös kilométernél a forgalom félpályán halad.

A katasztrófavédelem jelentése szerint lesodródott az útról, és a tetejére borult egy személygépkocsi a Szabadkígyós és Békéscsaba között úton. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza 5 kilométeres – ismertette az Útinform.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat az Útinform oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.