Balos propagandista fenyegeti privát üzenetben az önkormányzati képviselőt

A kommentelés átment személyeskedésbe, ekkor írta az Úgytudjuk.hu főszerkesztője Horváth Gábornak az üzenetet.

Magyar Nemzet
Forrás: VAOL2023. 04. 27. 12:07
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szombathelyi közgyűlés Fidesz–KDNP frakciójának tagjai a városháza előtt álltak ki képviselőtársuk, Horváth Gábor önkormányzati képviselő mellett, akit privát üzenetben „fenyegetett meg” az Úgytudjuk.hu főszerkesztője – adta hírül a Vaol

A baloldali városvezetők közgyűlési „kreténezése” után elég hamar eljutottunk a baloldali propagandista fenyegetéséig. Azt gondolom, húzni kell egy vonalat 

– fogalmazott Horváth Gábor önkormányzati képviselő a sajtótájékoztatón, amit a Fidesz–KDNP-frakció tagjai tartottak a városháza előtt csütörtök délelőtt. 

A Vaol utánajárt, és kiderült, Horváth Gábor a herényi, kámoni csapadékvíz-elvezetési problémákkal kapcsolatosan osztott meg közösségi oldalán egy posztot. A politikus szerint a főszerkesztő ahhoz olyan hozzászólást írt, amivel két ember becsületébe is belegázolt, ezért azt törölte.

Ezek után a kommentelés átment személyeskedésbe, majd következett a privát üzenetváltás. Ekkor írta az Úgytudjuk.hu főszerkesztője Horváth Gábornak a következőt: 

„Te ne szórakozz velem mert pokollá tudom tenni a ciklusból hátralévő idődet, több úgysem jut már a szombathelyi közéletben”. 

Illés Károly frakcióvezető, aki „Nemény András propagandistájaként” is említette az üzenet küldőjét, úgy fogalmazott:

Sajnálatos és megdöbbentő, amit történt, hogy már odáig fajult a helyzet, hogy egy magát újságírónak nevező személy üzenetben megfenyegeti egyik képviselőtársunkat

Ehhez fűződően emlékeztetett: egy évig a Szombathelyi Médiaközpontban havi 500 ezer forintért tanácsadóként dolgozott az újságíró. A fenyegető üzenetre utalva pedig hangsúlyozta:

Úgy gondoljuk, ilyet senki sem tehet és elhatárolódunk ettől, kiállunk a képviselőtársunk mellett.

 

Borítókép: Illés Károly frakcióvezető, mellette Horváth Gábor önkormányzati képviselő (Fotó: Vaol/Cseh Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.