Befejezte a nyomozást a Berki-ügy egyik gyanúsítottja ellen a rendőrség

Lezárta a nyomozást és vádemelést javasol a Berki Krisztián halála után kábítószer birtoklása miatt meggyanúsított férfi ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság – tudta meg a Magyar Nemzet. A Berki-ügyben van még egy gyanúsított, a médiaceleb feltételezett dílere, az ő esetében a rendőrség tovább folytatja az eljárást.

Pámer Dávid
2023. 04. 12. 12:04
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
Fotó: ChiccoDodiFC
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Befejezte a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki ellen halála után kábítószer-birtoklás gyanújával indítottak eljárást – közölte lapunk megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya. A hatóság hozzátette azt is, hogy az ügyben vádemelést javasolnak, az eljárás iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Berki Krisztián médiasztárt tavaly májusban találták holtan IX. kerületi otthonában. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azt nem közölték, mi vezetett a celeb halálához.

Berki Krisztián halála után a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztálya 2022. május 10-én fogta el a 42 éves K. Istvánt Vecsésen, lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök.

Minderre azért volt szükség, mert a korábbi információk alapján drog lehetett Berki lakásán, és feltételezhető, hogy azt a vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: ChiccoDodiFC)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.