időjárás 18°C Jusztina 2023. szeptember 26.
logo

Befejezte a nyomozást a Berki-ügy egyik gyanúsítottja ellen a rendőrség

Pámer Dávid
2023.04.12. 12:04 2023.04.12. 14:51
Befejezte a nyomozást a Berki-ügy egyik gyanúsítottja ellen a rendőrség

Lezárta a nyomozást és vádemelést javasol a Berki Krisztián halála után kábítószer birtoklása miatt meggyanúsított férfi ügyében a Budapesti Rendőr-főkapitányság – tudta meg a Magyar Nemzet. A Berki-ügyben van még egy gyanúsított, a médiaceleb feltételezett dílere, az ő esetében a rendőrség tovább folytatja az eljárást.

Befejezte a nyomozást a rendőrség annak a férfinak az ügyében, aki ellen Berki Krisztián halála után kábítószer-birtoklás gyanújával indítottak eljárást – közölte lapunk megkeresésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya. A hatóság hozzátette azt is, hogy az ügyben vádemelést javasolnak, az eljárás iratait pedig megküldték az ügyészségnek.

Berki Krisztián médiasztárt tavaly májusban találták holtan IX. kerületi otthonában. Az idegenkezűséget kizárták, de hivatalosan azt nem közölték, mi vezetett a celeb halálához.

Berki Krisztián halála után a BRFK kábítószer-bűnözés elleni osztálya 2022. május 10-én fogta el a 42 éves K. Istvánt Vecsésen, lakásán ötven gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök.

Minderre azért volt szükség, mert a korábbi információk alapján drog lehetett Berki lakásán, és feltételezhető, hogy azt a vecsési férfi adta el neki. K. István jelenleg szabadlábon védekezik, ahogy az a férfi is, aki ellen kábítószer birtoklása miatt indítottak eljárást, szintén a Berki-ügyhöz kapcsolódóan. Az ő esetében fejeződött be a nyomozás rendőrségi szakasza, és az illetékes ügyészség dönt majd arról, hogy vádat emel-e. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: ChiccoDodiFC)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.