Beindult a reggeli csúcs, torlódnak az utak

Csütörtök reggeli forgalmi és közlekedési információk az Útinformtól.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 04. 20. 7:01
null
Budapest, 2017. november 27. Forgalmi dugó Budapesten, a Károly körúton 2017. november 27-én. A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa (KKE) csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be a fõvárosban. MTI Fotó: Mónus Márton Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Élénk a forgalom a Budapest környéki utakon. Az Útinform tájékoztatása szerint sokan haladnak

  • az M3-as autópálya bevezető szakaszán az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól,
  • a 31-es főúton Maglódtól, valamint 
  • az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába.

A nap folyamán mossák az M1-es autópálya hídjait. A 38-as és a 65-ös kilométer között mozgó terelés mellett a belső sávot lezárják. Várhatóan délelőtt Hegyeshalom felé, délután az ellenkező oldalon dolgoznak.

Az M3-as autópálya gödöllői szakaszán mindkét irányban a burkolat hibáit javítják napközben. A 10-es és a 69-es kilométer között az aktuális munkaterületnél váltakozó sávlezárás mellett dolgoznak majd.

Nagyszabású burkolatfelújítási munkák kezdődtek két szakaszon is az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, Zamárdi és a Kőröshegyi völgyhíd közötti szakaszon, valamint Balatonőszöd térségében. Hasonló munkák kezdődnek a Zalakomári pihenő és a Nagykanizsa kelet csomópont között.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat, az Útinform oldalán.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Mónus Márton)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.