Beleszállt a kisbuszba az M0-son, ripityára tört a személyautó + videó

Az M0-s autóúton történt a felkavaró baleset, a Magyar Közút tette közzé a felvételt.

Munkatársunktól
Forrás: Magyar Közút2023. 04. 18. 6:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felkavaró felvételt tett közzé a Magyar Közút Instagram-oldala. A videón egy közelmúltbeli eset látható, amikor az M0-s autóúton a külső sávban haladt egy kisbusz, mögötte pedig érkezett egy személyautó, 

amin már látszott, hogy nem fog megállni, lassítani vagy sávot váltani és hátulról telibe találta a szabályosan közlekedő járművet.

 

„Onnan először a külső, majd a belső szalagkorlátnak csapódott, végül a belső sávban megállt. Mentők, rendőrök és a katasztrófavédelem is gyorsan kiért a helyszínre, végül 5 könnyű sérültet kellett kórházba szállítani.

 


Az ilyen esetek miatt kérjük, hogy mindig az útra, a forgalomra és a vezetésre koncentráljatok, azzal elkerülhetőek az ilyen típusú balesetek is. Vigyázzunk egymásra, biztonságunk egymás kezében van!” – írták bejegyzésükhöz.

Borítókép: A balesetet szenvedett személyautó. (Forrás: Magyar Közút)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.