A forgalom jelentős lassulásra kell számítani egy Budapest környéki úton

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló friss eseményekről tájékoztatott az Útinform.

Munkatársunktól
Forrás: Útinform2023. 04. 17. 6:53
null
Hegyeshalom, 2018. január 6. Jármûvek várakoznak 2018. január 6-án az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pont közelében, ahol a megnövekedett forgalom miatt hat kilométeres torlódás alakult ki. MTI Fotó: Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló friss eseményekről tájékoztatott az Útinform.

Élénk a forgalom a Budapestre vezető autópályákon és főutakon, így az M3-as bevezető szakaszán, a 10-es főúton Solymártól és az 51-es főúton az M0-s irányába jelentős lassulásra kell számítani – írták.

Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó ágat. Fontos változás, hogy ma reggel 8 órától ugyanitt a lehajtó ágat is lezárják. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

A 83-as főúton,

– Tét és Győrszemere között az 55-ös km-nél 2×2 sávossá bővítik az útpályát.

– Győrszemerétől északra, a 61-es km-nél új csomópontot alakítanak ki.

Mindkét helyen félpályán halad a forgalom és jelzőlámpa irányítja az autósokat, ami már most is kisebb torlódást okoz – jelezte az Útinform. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.