Megerőszakoltak egy nőt Gyöngyös főterén, az esetet levideózták, de segíteni már senkinek nem jutott eszébe

A nőt már kihallgatták, a férfit még keresik.

Magyar Nemzet
Forrás: Tények2023. 04. 17. 13:50
sziréna rendőrautó Fotó: Kurucz Árpád
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár segítehettek volna, inkább videót készítettek a szemtanúk arról, amint Gyöngyös főterén egy magatehetetlen nőt molesztált szexuálisan egy férfi. A videón jól látható, hogy a nő félig a földön, félig pedig a padon fekszik ittas vagy bódult állapotban – fogalmaz a Ripost a Tények riportja alapján. Hozzáteszik, a nő helyzetét ki is használta egy férfi, azonban ez még nem minden. 

Egy járókelő ahelyett, hogy segített volna, inkább videóra vette az esetet.

A felvételen az is hallatszik, hogy a háttérben beszélgetnek, így tehát feltehetően több szemtanúja is volt az esetnek, azonban senki nem nyújtott segítséget a nőnek. A helyieket sokkolta az ügy.

A város egyik polgárőre és leendő városrendésze is megszólalt a Tények kamerái előtt. Ő azt mondta, ehhez hasonló szörnyűséget még nem látott.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Kurucz Árpád)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.