Oszlopnak hajtott egy autó Kőbányán

A Maglódi úton szenvedett balesetet egy személyautó. A fővárosba tartó utakon élénk a forgalom – számolt be az Útinform.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform, OKF2023. 04. 11. 7:27
Budapest, 2018. április 22. Kőbánya újhegy kertesházas része, háttérben a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet épületei a X. kerület, Maglódi út 24-ben. MTVA/Bizományosi: Róka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a Fotó: Róka László Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az élénk forgalomban a szokásos hétköznap reggeli torlódás tapasztalható a főváros irányába, többek között

  • az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomóponttól befelé,
  • a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé,
  • az M0-s autóút déli szektorában az M1-es autópálya felé, 
  • a 31-esen Mende és Maglód térségében, illetve
  • az 51-es főúton Dunaharasztinál.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó a főváros X. kerületében, a Maglódi úton. Műszaki mentésre kivonultak a fővárosi hivatásos tűzoltók. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – figyelmeztetett a katasztrófavédelem.

 

Munkálatok az utakon

A 83-as főúton Győrszemerétől északra, a 61-es kilométernél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a közlekedést. A reggeli órákban torlódik a forgalom. 

Az M5-ös autópályán

  • Röszke irányába, Budapest határa és Ócsa között karbantartási munkákat végeznek. A 17-es és a 30-as kilométer között a belső sávot szakaszosan lezárják.
  • Kátyúznak ma az újhartyáni szakaszon. Reggel nyolc órától délután öt óráig a 40-es és az 50 kilométer között dolgoznak változó helyszíneken, a belső sáv zárása mellett.
  • Kecskemét térségében, a 86-os és a 96-os kilométer között, illetve távolabb az M43-as csomópontjától egészen a határig a fénytörő hálókat mossák és egyéb karbantartási munkákat végeznek. Mindkét helyen a Röszke felé vezető oldalon dolgoznak és a belső sávot kerítik el a forgalom elől, rövid szakaszokban.
  • Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon, a 114-es kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó ágat. Kerülni a 108-as kilométernél lévő Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.

Az M7-es autópályán, a magyar–horvát határszakaszon a Letenye határátkelőhelyet átépítik, ezért a 233-as kilométernél a külső sávot mindkét oldalon lezárták.

Az M30-as autópályán a Tornyosnémeti felé vezető oldalon, Szikszó térségében, a 38-as és a 39-es kilométer között a burkolatot javítják, a belső sávot lezárták.

Az M35-ös autópályán építési munkákat végeznek. Debrecen felé a 2-es és a 4-es kilométer között, az M3-as autópálya irányába pedig a 4-es és a 3-as kilométer között két szűk sávon halad a forgalom, a leállósávot pedig csak az építési forgalom használhatja.

Jövő héten a magyar–szlovák határszakaszon, a vámosszabadi (medvei) hídon forgalomkorlátozásra kell számítani hétfőtől, mert a szlovák oldalon útfelújítás kezdődik. A három és fél tonnánál nehezebb tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, csak a kijelölt terelőúton közlekedhetnek a 13-főúti monostori határhíd felé – tájékoztatott az Útinform.

A folyamatban lévő útépítési és útfelújítási munkákról részletesebben itt olvashat, az Útinform oldalán.

Borítókép: Kőbánya (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.