időjárás 6°C Andor , András 2023. november 30.
logo

Nemrég még Karácsony szelfizett vele, ma használhatatlan a Blahára telepített közvécé

Kreft-Horváth Márk
2023.04.20. 12:48 2023.04.20. 18:12
Nemrég még Karácsony szelfizett vele, ma használhatatlan a Blahára telepített közvécé

Nem működik a Blaha Lujza térre telepített nyilvános illemhely, pedig még csak pár hónapja adták át a tér felújításának részeként – ez derül ki Bohár Dániel mai videójából. Az influenszer szerint ez a WC jól tükrözi Karácsony Gergely hozzáállását Budapesthez. Nagy elvárás a főpolgármestertől, hogy egy nyilvános WC-t üzemeltetni tudjon? – tette fel a kérdést Bohár Dániel a felvételen. 

A Blaha Lujza tér felújítása még az előző városvezetés által elindított, előkészített, nagy budapesti projekt volt, amelyet végül Karácsony Gergely hivatali ideje alatt valósítottak meg. Az eredeti tervekhez képest sokkal drágábban, de cserébe csökkentett műszaki tartalommal sikerült a teret felújítani. A hiányosságokat kritizálva néhány sajtótermék azt is nevesítette, hogy nem létesítettek nyilvános WC-t a téren. Ezt cáfolandó tett fel másnap egy fényképet a hivatalos főpolgármesteri közösségi oldalára Karácsony Gergely, aki elismerte, hogy ugyan még nem lehet használni az illemhelyet, de ettől függetlenül megépítették. A szelfiből hamar mém lett az interneten. 

Karácsony Gergely elhíresült szelfije. Fotó: Facebook

Borítókép: Karácsony Gergely elhíresült szelfije (Forrás: Facebook)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.