Nemrég még Karácsony szelfizett vele, ma használhatatlan a Blahára telepített közvécé

Nagy elvárás a főpolgármestertől, hogy egy nyilvános WC-t üzemeltetni tudjon? – tette fel a kérdést Bohár Dániel.

2023. 04. 20. 12:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem működik a Blaha Lujza térre telepített nyilvános illemhely, pedig még csak pár hónapja adták át a tér felújításának részeként – ez derül ki Bohár Dániel mai videójából. Az influenszer szerint ez a WC jól tükrözi Karácsony Gergely hozzáállását Budapesthez. Nagy elvárás a főpolgármestertől, hogy egy nyilvános WC-t üzemeltetni tudjon? – tette fel a kérdést Bohár Dániel a felvételen. 

A Blaha Lujza tér felújítása még az előző városvezetés által elindított, előkészített, nagy budapesti projekt volt, amelyet végül Karácsony Gergely hivatali ideje alatt valósítottak meg. Az eredeti tervekhez képest sokkal drágábban, de cserébe csökkentett műszaki tartalommal sikerült a teret felújítani. A hiányosságokat kritizálva néhány sajtótermék azt is nevesítette, hogy nem létesítettek nyilvános WC-t a téren. Ezt cáfolandó tett fel másnap egy fényképet a hivatalos főpolgármesteri közösségi oldalára Karácsony Gergely, aki elismerte, hogy ugyan még nem lehet használni az illemhelyet, de ettől függetlenül megépítették. A szelfiből hamar mém lett az interneten. 

Karácsony Gergely elhíresült szelfije. Fotó: Facebook

Borítókép: Karácsony Gergely elhíresült szelfije (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.