Reménytelen politikusok kétségbeesett akciója a kordonbontás

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményben reagált a karmelita kolostornál történtekre.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 04. 05. 15:34
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Momentum mai cselekedete nem más, mint reménytelen helyzetben lévő politikusok kétségbeesett akciója, akik így akarják magukra felhívni a figyelmet, hiszen népszerűségük folyamatosan csökkent az elmúlt egy évben – reagált közleményében a Kormányzati Tájékoztatási Központ a karmelita kolostornál történtekre.

Ahogy arról lapunk beszámolt, ma ismét Orbán Viktor miniszterelnök munkahelye, a karmelita kolostor bejáratát őrző kordont akarta lebontani a Momentum néhány politikusa és a független képviselő, Hadházy Ákos. „Találkoztam ma reggel Hadházy és Hajnal képviselő urakkal a munkahelyem előtt. Mondtam nekik, hogy most vittem be a gyerekeket az oviba, s szívesen elviszem őket is” − reagált a Facebook-bejegyzésében Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Miután a rendőrök elkezdték visszaépíteni a kordont a karmelita kolostornál, Hadházy Ákos váratlanul nekivetette magát az egyiknek – számolt be a 444.hu.  Mint írták, a kordonnak ütközés után dulakodás alakult ki, Gelencsér Ferenc és Tóth Endre is csatlakozott. „Ne nyúljon hozzám, mentelmi jogom van” − mondta Hadházy, aki egy ponton a földre került, és vérzett az arca.

Lőcsei Lajos, a Momentum politikusa pedig a Mediaworks stábját szidalmazta, amikor úgy fogalmazott, hogy „utolsó belpesti ficsúrok vagytok, itt veritek a nyálatokat, utolsó belpesti senkiháziak!”

 Borítókép: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő közösségi oldalán mutatta meg szerzett sérülését (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.