Szénné égett egy autó Újlipótvárosban + videó

Kiégett egy autó a XIII. kerületi Szent István parknál. Előbb nagy puffanást lehetett hallani, majd füstbe borult az utca egy része.

Magyar Nemzet
Forrás: Index, OKF2023. 04. 13. 10:05
lángoló autó
2023.04.04. Elektromos autótüzek megfékezésére alkalmas paplant kapott a Székesfehérvári Katasztrófavédelem Tűoltói. A helyszíen bemutatták a használatát. Átadón részt vett: Cser-Palkovics András polgármester, Pukler Gábor Jöbő Mobilitása Szövetség Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a személyautó teljesen kiégett a Hollán Ernő utcában, a Csanády utca közelében. A helyszínre kiérkezett fővárosi hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat.

Az Index az esetről két felvételt is megosztott, amelyet olvasójuk készített föntről, vélhetően az egyik emeleti lakásból. Az egyik videón az látszik, ahogy lángol a jármű, a következőn már szinte elemésztette a tűz az autót.

Egy puffanást hallottam, aztán az ablakból láttam füstöt. Ijesztő volt, de mindenki nyugodt maradt. A két első ajtó nyitva volt, a tűzoltók öt percen belül a helyszínre érkeztek, tíz perccel később pedig a mentők is

– idézte fel a történteket a szemtanú, aki szerint nem történt személyi sérülés.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Márk Máté arról számolt be, hogy

az V. kerületből perceken belül érkeztek kollégák a helyszínre, akik két vízsugárral eloltották a tüzet. A gépjárműben nem tartózkodott senki.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Fejér Megyei Hírlap/Nagy Norbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.