A rendőrség nagyon keresi a tettest, van információja róla?

Közúti jelzőtáblákat loptak el a Zagyvaróna és Cered településeket összekötő útszakaszról.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 24. 13:56
Budapest,,Hungary,-,June,03,,2019,Hungarian,Police,At,The
1415606675 Fotó: PannaPhoto Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást folytat közlekedés biztonsága elleni bűntett megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló információk alapján május 9-én kilenc óra előtt ismeretlen tettes ellopott több, a 2304-es számú úton, Zagyvaróna és Cered településeket összekötő útszakaszon kihelyezett 40, 50 és 60 km/h sebességet korlátozó jelzőtáblát. 

Az eltulajdonítással az útra megengedett sebesség határok megváltoztak, ezért alkalmasak a veszélyhelyzet előidézésére.

A rendőrség felhívta a figyelmet arra, hogy akinek a fenti bűncselekmény elkövetőjéről információja van, jelentkezzen személyesen a salgótarjáni rendőrkapitányságon (Salgótarján, Kossuth út 5.), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-810-107-es Telefontanú zöldszámon vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.