Bizarr jelenet: lövések hangja hallatszott a Parlamentben

Az LMP-s Csárdi Antalnak a felszólalása közben csörrent meg a telefonja, amikor épp egy lőtér bezárásáról érdeklődött a kormánytól.

2023. 05. 30. 16:11
CSÁRDI Antal a szakszervezetek levelét olvasta fel, amit Rétvári Bencének címeztek
Budapest, 2023. április 17. Csárdi Antal, az LMP képviselõje napirend elõtt felszólal az Országgyûlés plenáris ülésén 2023. április 17-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője a Parlamentben azt kérdezte, mikor záratja be végre a kormány a IX. kerületi, Péceli úti lőteret, amely nagymértékben zavarja a környéken élők nyugalmát. Bizarr módon a képviselő telefonja felszólalása közben megszólalt, és lövések, valamint egy összetörő üveg hangja hallatszott az ülésteremben.

Csárdi Antal
A legrosszabbkor szólalt meg Csárdi Antal telefonja (Fotó: Képernyőfotó)

– Remélem, képviselő úr, hogy ez véletlen volt! – szólalt meg az elnöklő Latorcai János. Csárdi Antal elnézést kért, mondván, nem volt szándékos, de ez szerinte mégis jól prezentálta, hogy élnek a Péceli út környékén élők.

Rétvári Bence, a belügyi tárca államtitkára megjegyezte: nem volt ízléses ilyen hanghatásokat kelteni felszólalás közben. Közölte: az említett helyszínen sportlőtér működik, amellyel kapcsolatban már voltak panaszok, így a működési engedélyt bizonyos korlátozásokkal adták ki. – Akusztikai szakértői vélemény is készült, korlátozták a lövésszámokat, és a jövőben is folytatják az ellenőrzést – tette hozzá.

Borítókép: Csárdi Antal, az LMP országgyűlési képviselője (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.