Durva hangnemben vádaskodik a baloldal új mártírja

Kovács Szabina állítja: mérsékelten politizál, közben tele szájjal szidja a Fideszt és a kormányfőt.

2023. 05. 10. 15:59
2021.10.23. Budapest Egységben a szabad Magyarországért! Október 23-i ellenzéki gyűlés Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost képen: képen: Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje Fotó: Máté Krisztián Forrás: RIPOST
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyre több baloldali portálon jelenik meg, hogy Kovács Szabina, a Hódmezővásárhelyi Klauzál Gábor Általános Iskola magyar-könyvtár szakos tanára verbális abúzust és burkolt fenyegetést szenvedett el a Facebookon egy helyi fideszes önkormányzati képviselőtől. Azt is írták: a nő amellett, hogy pedagógus, szakszervezeti tisztségviselő is, idén pedig megyei küldöttnek jelölte a Pedagógusok Szakszervezete. Kovács Szabina a Hódpresst arról tájékoztatta, hogy a közösségi médiában mérsékelten politizál, minden olyan ügyet támogat, amely az oktatás szabadságát, a demokráciát, a jogállamiságot elősegíti. Nem tagja és nem is volt korábban egyetlen politikai pártnak sem.

Egy, a visszafogottnak aligha nevezhető vélemények közül. Fotó: Promenád24.hu

A témában cikket írt a Promenád24.hu is, amely jelentősen árnyalja a baloldali sajtó által kitalált és erőltetett képet. A portál szerint érdemes feltenni a kérdést, hogy „a baloldal új mártírja, Kovács Szabina szegény, ártatlan, a szakmájáért aggódó, megfélemlített pedagógus vagy gyűlölködő provokátor, bukott, mocskos szájú pártpolitikus?

A Promenád24.hu igyekezett megválaszolni a maga által feltett kérdést, és azt írta: a Márki-Zay Péter hangos aktivistájaként elhíresült Kovács Szabinától a politikai függetlenség és semlegesség messze áll. Ezt azzal is igyekeznek alátámasztani, hogy Kovács Szabina a legutóbbi, 2019-es önkormányzati választáson a Márki-Zay-féle MMM által támogatott békéssámsoni polgármester- és képviselőjelöltjeként indult, ám mindkét megmérettetésen csúfosan leszerepelt.

De hogy »szegény, ártatlan, a szakmájáért aggódó« tanár lenne, az legalább annyira igaz rá, mint a pártsemlegesség, a politikai objektivitás. Nincs olyan nyilvánosan elérhető megszólalása a Facebookon, ahol ne a kormányt mocskolná vagy Márki-Zay Pétert éltetné

– hangsúlyozta a Promenád24.hu. Hozzátették: az országos balliberális propagandasajtó szerencsétlen mártírjából csak úgy fröcsög a gyűlölet, és „valójában egy mocskos szájú provokátorral állunk szemben, akinek a verbális erőszakossága szennyezi a vásárhelyi közösségi médiát”. Előszeretettel és gyakran alkalmazott szava a fidkány, de ezen túl is példák sorát hozzák fel, amelyekben Kovács Szabina vádaskodik, olykor nyomdafestéket nem tűrő szavakat is használva. Orbán Viktor miniszterelnökkel kapcsolatban is egy sor durva vádat fogalmazott meg korábban.

Borítókép: Márki-Zay Péter szimpatizánsából faragna mártírt a baloldal (Fotó: Riport/Máté Krisztián)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.