Egy rém járja Budapestet, szörnyű csellel zaklatja otthonukban a nőket

Két helyszínen, a XI. és a XIII. kerületben is bejutott más lakásába egy férfi, aki erőszakoskodni próbált az ott lévő nőkkel.

Munkatársunktól
2023. 05. 01. 11:43
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Metropol tárta egy fiatal lány ijesztő beszámolóját az olvasók elé, akihez nemrégiben bekopogtatott egy férfi. Az ürügy az volt, hogy az alatta lévő lakásban beázás történt, és meg szeretné nézni a csapokat. Csakhogy a férfi kulcsra zárta az ajtót.

 

Szemben állt velem és mondott valamit, de akkor már csak az járt a fejemben, hogy gyanúsan zsebre van téve az egyik keze. Megfogta a másik kezével hátulról a tarkómat és úgy 20 centivel lenyomta, de szerencsére nem volt erős a szorítása, így ki tudtam szabadulni belőle, miközben hangosan sikítottam

 

– mesélte a fiatal lány a felkavaró részleteket. A sértett értesítette a rendőrséget és feljelentést is tett. Tudomása szerint azonban nem mindenki volt ennyire szerencsés.

A Metropol beszámolója szerint korábban a XIII. kerületben is történt egy hasonló esett, ráadásul a személyleírás is egyezett. Akkor az elkövető egy kést is elővett, majd szexuálisan zaklatta áldozatát.

A rendőrség a XI. kerületi esetről küldött tájékoztatást a Metropolnak.

„A BRFK XI. kerületi rendőrkapitánysága sértetti feljelentés alapján nyomozást rendelt el magánlaksértés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás jelenlegi adatai alapján a férfi és a lakásban lakó között dulakodás alakult ki, de olyan információ, miszerint a férfi meg akarta volna erőszakolni a lakásban lakó nőt, nem merült fel, ilyen adatot a feljelentő sem hozott a hatóság tudomására. Személyi sérülés nem történt” – írták.

Borítókép: illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.