Főként csokoládét, édességet, de parfümöt és vízóraszekrényt is lopott

Minden alkalommal csokoládét zsákmányolt az édesszájú tolvaj, így összesen harminckét tábla édességre tett szert.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 17. 14:37
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 21 éves férfi közel egy tucat bűncselekményt követett el pár hónap leforgása alatt. Az esetek többségében csokira utazott, de több kerékpárt, egy parfümöt és egy vízóraszekrényt is meglovasított – írja a Police.hu.

Sorban érkeztek a bejelentések a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra bolti lopásról. Az első eset idén februárban történt, amit másik három követett. Minden alkalommal csokoládét zsákmányolt a tolvaj, így összesen 32 tábla édességre tett szert. 

A sorozatnak az egyik áruház biztonsági őre vetett véget, aki az üzletből való távozás közben megállította az édesszájú férfit, és a helyszínen tartotta a járőrök kiérkezéséig.

A 21 éves helybélit előállították és kihallgatták a lopásokért, ám az újabb és újabb bűntettektől ez sem tartotta vissza.

A következő időszakban ismét édességeknek kelt lába a település több pontjáról: italdiszkontból, benzinkútról és virágboltból. De két kerékpárnak, egy parfümnek és egy vízóraszekrénynek is nyoma veszett. Az elkövetési módszer kísérteties hasonlósága miatt a kiskunhalasi nyomozók sejtették, hogy az esetek összefüggenek, és a gyanújuk beigazolódott, amikor az adatgyűjtések és a tanúkutatások eredményei a csokitolvajhoz vezettek.

A nyomozók az üzletszerűen elkövetett lopás vétségével gyanúsítható bűnelkövetőt őrizetbe vették, kihallgatták és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.