Forgalomkorlátozás lesz szombaton a Rákóczi hídon

A Rákóczi híd mosásával zárul a fővárosi Duna-hidak tavaszi nagytakarítása – tájékoztatta az MTI-t a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 12. 11:57
Budapest, 2022. november 14. Drónfelvételen a déli vasúti összekötő híd, a Rákóczi híd és a Mol épülő székháza (b) 2022. november 14-én. MTI/Máthé Zoltán Fotó: MTI/Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt.-hez tartozó FKF köztisztasági divízió munkatársai szombaton reggel fél héttől délután egy óráig a híd déli, Budáról Pestre vezető, illetve reggel fél öttől este nyolc óráig a híd északi, Pestről Budára vezető oldalát tisztítják környezetkímélő technológiával.

Kézi és gépi erővel, az egyes forgalmi sávok részleges, ütemezett lezárása mellett történik majd a takarítás.

A munkatársak ezúttal is alkalmazzák azt a nemrég beszerzett korszerű, magas nyomású mosóberendezést, amely a korábbi típusoknál nagyobb hatásfokkal, a környezet kisebb terhelése mellett távolítja el a szennyeződéseket a korlátról és a járda burkolatáról.

Kérik a gépjárművezetőket és a járdán kerékpározókat, hogy munkatársaik testi épsége és a biztonságos feladatellátás érdekében a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Borítókép: A Rákóczi híd (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.