Főzni próbált, a rendőrségen végezte a dobozi férfi

A férfi ellen nyomozást indított a Békéscsabai Rendőrkapitányság.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 05. 03. 16:16
Minsk,,Belarus.,Aug,2022.,Car,Accident,,Vw,Polo,Damaged,Rear
2254801283 Fotó: Tricky_Shark Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bolt előtt megállt, tolatni kezdett, de nekiütközött egy villanyoszlopnak. Bement az üzletbe, majd miután megvett mindent, amit akart, beült a kocsiba és hazaindult. Egy férfi, aki látta, mit csinált, szólt neki, hogy álljon meg, de nem hallgatott rá – számolt be róla a Police.hu.

A szemtanú, miután észlelte a sofőr furcsa viselkedését, rendőrt hívott, mert attól tartott, hogy később balesetet okozhat az ittas férfi. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kiérkező rendőrei orvosi vizsgálatra vitték, és kiderült, hogy ittasan vezetett. A férfi később beismerte, hogy vezetésre alkalmatlan állapotban ült a volán mögé, a rendőrök pedig bevonták a jogosítványát. 

A férfi ügyének vizsgálatát befejezték, és a járművezetés ittas állapotban bűncselekmény miatt indult nyomozás iratait 2023. május 3-án továbbították az ügyészségre.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.