Tombolva verte szét főnöke furgonját

Az autón állt bosszút a körözött munkás.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 03. 12:05
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy balatonlellei szálláshelyen 2023. május elsején este egy férfi erősen ittas állapotban szóváltásba keveredett a főnökével. A csurgói lakos a parkolóban felkapott a földről két fadarabot, amivel fékevesztett tombolás közepette szétverte a munkáltatója furgonjának első szélvédőit. A rendőrök B. Pétert a helyszínen elfogták, ahol ráadásul az is kiderült, hogy ellene a Bicskei Rendőrkapitányság bírság meg nem fizetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A 29 éves agresszort előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra, ahol rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.