Gyertyagyújtással emlékeznek a tragikusan elhunyt sportolóra

F. Richárd édesapja korábban a Zalaegerszeg elismert középpályása volt, olimpián is részt vett a válogatottal. A család és a barátok gyászolnak.

Magyar Nemzet
Forrás: Bors2023. 05. 02. 17:09
Candle,At,The,Dark,Background.there,Is,A,Empty,Place,For
Fotó: VisionalMedia Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Volt csapata, a Nagykanizsai Futsal Club gyertyagyújtással emlékezik meg a motorbaleset következtében elhunyt F. Richárdra. A 25 éves labdarúgó Zalaegerszeg felől hajtott motorjával, amikor előzésbe kezdett és egy kanyarodó traktornak ütközött. Az ütközés következtében a motoros nagy erővel csapódott egy kerítésbe, a helyszínre kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni az életét.

Richárd nagyszerű játékos és nagyszerű ember volt, hirtelen jött halálával betölthetetlen űrt hagyott maga után. Osztozunk a család fájdalmában és emlékét örökké őrizni fogjuk

– írta a futballegyesület.

Egy közeli hozzátartozó a Borsnak adott nyilatkozatában azt mondta, F. Richárd életében központi szerepet játszott a sport, édesapja korábban a korosztályos válogatottal olimpián is részt vett, emellett a ZTE elismert labdarúgója volt. A család és a barátok gyászolnak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.