Gyilkossággá fajult a durva szóváltás Szegeden

Három embert gyanúsítanak azzal, hogy halálra verte azt a szegedi férfit, akinek a holttestét vasárnap találták meg – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője szerdán az MTI-t.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 31. 10:11
null
Szeged, 2023. május 28. Bûnügyi helyszínelõ Újszegeden, ahol holttestet találtak 2023. május 28-án. A rendõrség közlése szerint a halálesettel kapcsolatban felmerült az idegenkezûség gyanúja, a nyomozók vizsgálják a körülményeket. MTI/Donka Ferenc Fotó: Donka Ferenc
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megalapozott gyanú szerint szombaton, az éjjeli órákban a gyanúsítottak szóváltás után olyan súlyosan bántalmazták a város egyik erdős területén élő férfit, hogy a sértett belehalt sérüléseibe

 – közölte Saághy Flóra.

A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, az elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsítottak letartóztatását.

A rendőrök vasárnap délután találták meg az áldozat holttestét Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erdős területen. 

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi telek közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

 

Borítókép: Bűnügyi helyszínelő Újszegeden, ahol holttestet találtak 2023. május 28-án (Fotó: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.