Gyurcsányék inkább Júdáshoz hasonlítanak, nem Jézushoz

Latorcai Csaba területfejlesztési miniszterhelyettes leszögezte, hogy a DK-sok nem hazafiak, mert a saját népük ellen dolgoznak.

2023. 05. 03. 15:41
null
20200301 Budapest Kongresszusi Központ Demokratikus Koalíció X. tisztújító kongresszus Magyar Nemzet fotó:Mirkó István Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnök és pártja azon ármánykodik, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó pénzeket, pontosan ezért gurítják nekik a Soros-dollárokat – fogalmazott még a parlament keddi ülésnapján az azonnali kérdések órájában Nagy Csaba, a Fidesz politikusa. Hozzátette: a dollárbaloldal mindennap keményen dolgozik a külföldről guruló dollárokért.

– Nyugodtan mondhatjuk, ismét lebuktatta magát a dollárbaloldal, hogy valóban nekik semmi sem drága. Valóban úgy néz ki, hogy a Soros-dollárokért cserébe következetesen a nemzeti érdekek ellen dolgoznak 

– válaszolta Latorcai Csaba. 

A területfejlesztési miniszterhelyettes kiemelte, hogy Gyurcsány Ferenc második őszödi beszédével nyíltan bevallotta: sokan dolgoznak, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat, a legutóbbi „árnyékkormányinfón” pedig hazafias kötelességének nevezte Molnár Csaba, a DK parlamenti képviselője, hogy ártson a magyar embereknek, a magyar vállalkozásoknak, és ne kapják meg a magyar emberek és a magyar vállalkozások a jog szerint járó európai uniós forrásokat.

– Milyen hazafiság az, ami a magyar érdekek, a magyar emberek elleni harcot jelzi? Ez képviselő hölgyek és urak, nem hazafiság, hanem politikai értelemben vett hazaárulás! Nem Jézus Krisztushoz kellene magát és a Demokratikus Koalíciót hasonlítania a pártelnöknek, hanem Júdáshoz. Csak itt nem ezüstpénz van, hanem dollár – fogalmazott a kormánypárti politikus.

Latorcai Csaba kiemelte, hogy Gyurcsány Ferenc és elvtársai nem hazafiak, mert a hazafi szereti a hazáját, Magyarországért él, Magyarországért dolgozik és nem ellensége a saját népének.

Szót ejtett arról is, hogy Ferenc pápa múlt hétvégi látogatása sokuknak örömöt csempészett a szívébe, majd leszögezte, hogy a szentatya szavai intelemül kell szolgáljanak mindannyiunk számára, és hogyha nyitott füllel hallgattuk, akkor azt is hallhattuk, hogy a nemzetekfelettiség az ideológiai gyarmatosítás alantos útja.

– Márpedig az erőltetett és elvont nemzetekfelettiség – amit az európai baloldal tűzött zászlajára – és mint szuverenitásvita, minden európai uniós vitánk mélyén ott húzódik, és természetesen nem engedünk belőle, ez az ideológiai gyarmatosítás útja. Nem, a kormány nem fogja engedni, hogy Magyarország gyarmattá váljon! – szögezte le a miniszterhelyettes.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.