Halálos baleset történt az M5-ös autópályán

Halálos baleset történt az M5-ös autópálya 30-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon szombat délután − tájékoztatta Hadházi Kornél, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 05. 20. 16:34
Ócsa, 2023. május 20. Összeroncsolódott személygépkocsi az M5-os autópálya 30-as kilométerszelvényében a fõváros felé vezetõ oldalon Ócsánál 2023. május 20-án. A személygépkocsi lesodródott az útról és árokba hajtott, négyen utaztak benne, az egyik utas életét vesztette. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba hajtott, egyik utasa életét vesztette − közölte a rendőr őrnagy. A járműben négyen utaztak, mindenki megsérült − tette hozzá.

A mentés idejére a külső forgalmi sávot lezárták, a belső sávon halad a forgalom, torlódás van − mondta el a sajtóreferens.

Hozzátette: a rendőrség azt kéri, hogy akinek módjában áll, kerülje el az érintett útszakaszt.

Borítókép: Összeroncsolódott személyautó az M5-ös autópálya 30-as kilométerszelvényében a főváros felé vezető oldalon Ócsánál 2023. május 20-án. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.