HÉV-vel ütközött egy autó Budapesten, meghalt az egyik utas

A HÉV elé hajtott egy gépkocsi vasárnap délután Budapesten, az előzetes infrormációk szerint az autó egyik utasa a helyszínen meghalt – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Magyar Nemzet
2023. 05. 14. 19:34
null
Budapest, 2023. május 14. Összeroncsolódott személyautó a fõváros XIV. kerületében, a Szentmihályi út és Kerepesi út keresztezõdésénél 2023. május 14-én. Az autó a HÉV elé hajtott, egyik utasa a helyszínen meghalt. MTI/Mihádák Zoltán Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baleset a XIV. kerületben a Szentmihályi út és Kerepesi út kereszteződésében történt – írták.

A helyszíni szemle ideje alatt a HÉV egy vágányon, felváltva halad. A gépjárműforgalmat a környező utcákra terelik – tájékoztattak. 

A rendőrség a baleset körülményeit vizsgálja.

Borítókép: Összeroncsolódott személyautó a főváros XIV. kerületében, a Szentmihályi út és Kerepesi út kereszteződésénél 2023. május 14-én. Az autó a HÉV elé hajtott, egyik utasa a helyszínen meghalt. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.