Így köszöntötték hatvanadik születésnapján Orbán Viktort

Magyarország miniszterelnöke ma, május 31-én ünnepli 60. születésnapját.

Magyar Nemzet
2023. 05. 31. 7:40
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktort először 1998-ban, 35 éves korában választották meg hazánk miniszterelnökének, a tavalyi évben pedig zsinórban negyedik, az 1998-assal együtt pedig ötödik kormányát alakította meg. Ezzel rekorderré vállt, ugyanis ilyen politikai siker még soha nem fordult elő hazánk történetében. A mostani miniszterelnöki ciklusban pedig ő lehet a leghosszabb egybefüggő hivatali idejű miniszterelnök Magyarországon: ezt a rekordot 2024 decemberében állíthatja be. Az eddigi csúcstartó gróf Tisza Kálmán, aki 1875. október 20-tól 1890. március 13-ig, 14 éven és 144 napon keresztül volt hatalmon.

 

Így köszöntötték Magyarország miniszterelnökét

A Konverzió nevű megafonos oldal egy, a balos politikusok számára nem túl előnyös mémmel köszöntötte fel Orbán Viktort, amelyben a hatvanas szám bűvösségére próbálta felhívni a figyelmet.

 

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.