Kövér László részvétét fejezte ki a belgrádi iskolában történt lövöldözés miatt

Kövér László, az Országgyűlés elnöke részvétét fejezte ki Vladimir Orlicnak, a szerb nemzetgyűlés elnökének a belgrádi iskolában történt lövöldözés miatt – tájékoztatta az Országgyűlés Sajtóirodája az MTI-t.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 03. 20:40
KÖVÉR László
Orosháza, 2022. november 5. Kövér László, az Országgyûlés elnöke beszédet mond a Mondjunk nemet a szankciókra! címû országjáró fórum orosházi rendezvényén 2022. november 5-én. MTI/Lehoczky Péter Fotó: Lehoczky Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országgyűlés elnöke az írta, 

„mély megrendüléssel értesültem róla, hogy szerda reggel, a belgrádi Vladislav Ribnikar általános iskolában történt lövöldözésnek legalább kilenc áldozata és több sérültje is van.”

Az ilyen hirtelen, brutálisan megszakított fiatal életek a szomorúság és a fájdalom mély nyomát hagyják maguk után

– fogalmazott.

Kövér László a magyar Országgyűlés nevében őszinte részvétét fejezte ki a tragédia minden érintettjének, a szeretteiket elvesztő családoknak, akik gyászában és fájdalmában osztozunk.

Az Országgyűlés elnöke táviratában mielőbbi felépülést kívánt a lövöldözés sérültjeinek.

Borítókép: Kövér László az Országgyűlés elnöke (Fotó: MTI/Lehoczky Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.