Lehet, hogy veszélyben vannak a gyermekek egy óbudai játszótéren, valaki motorolajat öntött a homokozóba

Rettegés Óbudán.

Magyar Nemzet
Forrás: Metrpol2023. 05. 10. 17:56
Colourful,Outdoor,Play,Area,For,Children,In,Woodland, játszótér, illusztráció, homokozó, shutterstock
2284914989 Fotó: Stephen Whybrow
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy ismeretlen tartja rettegésben az óbudai szülőket és gyermekeiket a helyiek beszámolója szerint. A Kiskorona utca közelében lévő játszótéren ugyanis többször találtak már széttört üvegszilánkokat a játékok között, legújabban pedig valaki motorolajat locsolt szét a homokozóban – számolt be az esetről a Metropol. 

„Párom levitte a játszótérre a kisfiamat és fura szagra lett figyelmes a homokozóban, majd a homokozó közepén talált egy olajos kannát; a játékok között több helyen olaj lett szétlocsolva” – fogalmazott a lapnak egy Norbert nevű édesapa, aki elmondta azt is, hogy korábban szétszóródott üvegszilánkokat találtak a hintáknál. 

A képeket ide kattintva tekintheti meg. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.