Novák Katalin köszöntötte a Magyar Honvédséget

A köztársasági elnök kiemelte, hogy a honvédek Magyarország függetlenségének, szabadságának és biztonságának garanciái.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 05. 21. 9:21
NOVÁK Katalin
Budapest, 2023. január 1. A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök újévi köszöntőjének televíziós felvételén a Sándor-palotában 2022. december 30-án. MTI/Sándor-palota Fotó: Sándor-palota
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Önök Magyarország függetlenségének, szabadságának és biztonságának garanciái – írta a Magyar Honvédelem Napján a 175 éves honvédséget köszöntve Novák Katalin köztársasági elnök, aki egyúttal a honvédség főparancsnoka.

– Ma, amikor a szomszédunkban háború dúl, a magyarok még inkább számítanak az önök szolgálatára, hogy biztonságban tudhassuk hazánkat és családjainkat. Büszkék vagyunk önökre, és azt kérjük, mindennapi szolgálatuk során tekintsék példának a bátor elődöket, és sose feledjék esküjüket: a hazáért mindhalálig! Isten éltesse a Magyar Honvédséget és a honvédeket! – olvasható a Sándor-palota honlapján közzétett köszöntőben.

Borítókép: Novák Katalin (Fotó: MTI/Sándor-palota)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.