Obszcén vicceket plakátolt ki a kétfarkú kutya párt egy józsefvárosi buszmegállóba

Ízléstelen, vallásellenes tartalmakkal plakátolta ki az egyik józsefvárosi buszmegállót a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, ami sokak jóérzését sérti. Szemtanúk szerint az úgynevezett buszmegálló-felújítási akcióban Döme Zsuzsanna, a ferencvárosi alpolgármester is részt vett. Kerestük az ügyben a józsefvárosi önkormányzatot, ám a helyhatóság nem válaszolt.

2023. 05. 16. 16:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Az éppen olvasni tanuló kisfiammal vártuk a buszt, amikor a nyolcéves gyermekem olvasgatni kezdte a feliratokat a buszmegállóban. Akkor láttam meg, hogy milyen egyház- és vallásellenesek ezek a gusztustalan és színvonaltalan viccek. Nem szeretnénk, ha már kiskorában ilyesmivel találkozna közterületen – mondta egy közelben lakó anyuka. 

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) által tákolt buszmegálló a troli nyomvonalának átrajzolása miatt került át a Diószegi Sámuel utcai busz- és trolimegállóba még ősszel. Döme Zsuzsanna, az MKKP ferencvárosi alpolgármestere közösségi oldalán hirdette meg a buszmegálló-felújítási akciót, amelyben személyesen is részt vett.

 

Felnőtt tartalmak a Diószegi Sámuel utcai buszmegállóban. Fotó: Facebook

− Leszálltam a buszról, és láttam, hogy Döme Zsuzsanna és a kutyapártos aktivisták festik a megállót, majd ragasztgatják a feliratokat. Korábban nem voltak kint ilyen tizennyolc éven felülieknek való obszcén, ízlésromboló tartalmak az MKKP buszváróiban – emlékezett vissza a felháborodott édesanya. 

Ugyan a Magyar Kétfarkú Kutya Párt farizeus módon felhívja a figyelmet a felnőtt-tartalomra, ám miután közterületen található, így minden korosztály láthatja. A táblán viccesnek szánt, de nívótlan, felháborító párbeszédek olvashatók prostitúcióról, szexuális kapcsolatról, összekötve az istenhittel, kifigurázva mások vallásos meggyőződését.

Az ügyben kerestük a Pikó András balliberális polgármester vezette józsefvárosi önkormányzatot, hogy eltávolítják-e a botrányos tartalmakat a buszmegállóból, ám cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ.

Borítókép: A Diószegi Sámuel utcai, MKKP által készített buszmegálló (Fotó: Facebook)


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.