Orbán Viktor nagyon jó nagypapa

A miniszterelnök akkor a legboldogabb, ha az unokáival töltheti a szabadidejét.

Magyar Nemzet
2023. 05. 11. 9:17
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy éve nyitotta meg a bababoltját a miniszterelnök lánya. Az ötéves tervben újabb boltnyitás is szerepel, balatoni, szántódi bővítésben gondolkodik Orbán Ráhel – írja a Blikk. Magyarország miniszterelnökének legidősebb gyermeke születésnapi eseményen ünnepelte meg az Odu első esztendejét. Orbán Viktor büszke a lánya teljesítményére, és akkor a legboldogabb, ha az unokáival töltheti a szabadidejét – írják. 

A bababolt egyéves születésnapján tartott ünnepségen Orbán Ráhel úgy fogalmazott:

Az édesapám egészen kicsi korom óta a támogatásáról biztosított, biztosít, ami számomra elég. Igazság szerint jobban örülök, ha inkább a gyerekekkel tölti az időt

A miniszterelnök lánya elmondta, édesapja nagyon jó nagypapa, rengeteget beszélgetnek, kártyáznak, hétvégén játszanak együtt a gyerekekkel. 

„Édesapám sok időt tölt a gyerekeimmel, rengeteget beszélget, játszik velük. Nagyon jó nagypapa. Szerencsés vagyok, amiért elmondhatom, hogy élő kapcsolatuk van a gyerekeknek a nagyszülőkkel. A legutóbbi hétvégén egyébként nagy tollaslabdameccset vívott az unokáival.”

 

Borítókép: Orbán Viktor unokájával (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.