Saját szájába szorult az ökle egy férfinek

Az Országos Mentőszolgálat a közösségimédia-oldalán számolt be a múlt heti esetről, amely egyáltalán nem olyan ritka, mint azt elsőre gondolná az ember.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 25. 16:12
Man,Is,Acting,In,The,Fighting,Pose,,Right,Fist,Ready
237025318 Fotó: Suphaksorn Thongwongboot
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy baráti társaság tagja egy fogadás miatt addig erőltette a szájába az öklét, ameddig az hosszas próbálkozás után teljesen bele nem ékelődött. A társaság tagjai eleinte közösen, erővel próbálták megoldani a kialakult helyzetet, ám ez nagy fájdalmat okozott a férfinak. Ezután a mentők segítségét kérték, de a mentésirányító közölte, hogy a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, miközben kikereste a legközelebbi szájsebészeti szakrendelés pontos címét, ami mindössze 11 perc sétára volt a helyszíntől. 

Mindeközben a férfi, akinek az ökle továbbra is a szájában volt, megőrizte a hidegvérét, és az orrán keresztül lélegzett. Miután a probléma megoldódott, a harmincéves férfi, aki eddigre már beszélni is tudott, saját maga hívta vissza a mentőket, feltéve a kérdést: 

Ugye nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt? 

A mentésirányító megnyugtatta a férfit, hogy évente több ilyen eset is előfordul.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.