időjárás 22°C Magdolna 2023. május 29.
logo

Saját szájába szorult az ökle egy férfinek

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2023.05.25. 16:12 2023.05.25. 17:34
Saját szájába szorult az ökle egy férfinek

Az Országos Mentőszolgálat a közösségimédia-oldalán számolt be a múlt heti esetről, amely egyáltalán nem olyan ritka, mint azt elsőre gondolná az ember.

Egy baráti társaság tagja egy fogadás miatt addig erőltette a szájába az öklét, ameddig az hosszas próbálkozás után teljesen bele nem ékelődött. A társaság tagjai eleinte közösen, erővel próbálták megoldani a kialakult helyzetet, ám ez nagy fájdalmat okozott a férfinak. Ezután a mentők segítségét kérték, de a mentésirányító közölte, hogy a pillanatnyi mentési kapacitást és a helyzet súlyosságát figyelembe véve nem tud azonnal mentőt indítani, miközben kikereste a legközelebbi szájsebészeti szakrendelés pontos címét, ami mindössze 11 perc sétára volt a helyszíntől. 

Mindeközben a férfi, akinek az ökle továbbra is a szájában volt, megőrizte a hidegvérét, és az orrán keresztül lélegzett. Miután a probléma megoldódott, a harmincéves férfi, aki eddigre már beszélni is tudott, saját maga hívta vissza a mentőket, feltéve a kérdést: 

Ugye nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történt? 

A mentésirányító megnyugtatta a férfit, hogy évente több ilyen eset is előfordul.

 

Legurult a lépcsőn, beszorult a feje

A lépcsőkorlát és a fal közé szorult egy férfi feje Budapesten, egy Váci úti házban hétfőn; a sérültet a tűzoltók szabadították ki – közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.