Szórakozóhelyen bántalmazott egy nőt a szegedi éjszakában – keresik

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy garázdaság elkövetőjének felderítése érdekében.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 05. 24. 8:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Szegedi Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást – írja a Police.hu

A szegedi Dugonics téren található szórakozóhelyen, 2023. május 11-én 22 óra után egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal nőt. Ezt látva a közelben tartózkodók a bántalmazott hölgy védelmére siettek, melynek eredményeként az elkövető a helyszínről elmenekült.

A feltételezett elkövető húsz év körüli, nagyjából száznyolcvan centiméter magas, vékony testalkatú. Szürke farmernadrágot, fehér sportcipőt és fekete rövid dzsekit viselt.

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a helyszínen voltak, és látták az eseményt, esetleg arról felvételt készítettek vagy bármilyen érdemleges információval rendelkeznek azzal kapcsolatban.

A szemtanúk jelentkezhetnek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6722 Szeged, Párizsi körút 16–22.) személyesen. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.