Teherautó karambolozott személygépkocsival Miskolcnál

Forgalmi akadály jelenleg nincs, de sebességkorlátozást vezettek be a 306-os úton.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 05. 21. 7:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teherautó személyautóval karambolozott a 306-os főúton, Miskolcnál. Az egyes kilométernélnél forgalmi akadály jelenleg nincs, de sebességkorlátozást vezettek be, a műszaki mentés reggel folytatódik – írja az Útinform

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom felé a 16-os jelű, az M0-s autóút csomópontjánál lévő lehajtó ágat lezárták, mert burkolatot javítanak. Helyette, a 14-es jelű Budakeszi/Törökbálint csomópontnál lehet lehajtani. (90412-es jelű ág)

Az M4-es autóúton, Albertirsa térségében az 52-es és az 55-ös km között, Budapest felé helyreállítási munka miatt továbbra is zárva tartják a külső sávot. Szolnok felé mindkét sáv járható.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

Aszfaltozási munkákat végeznek a fővárosban, a XI. kerületi Repülőtéri út Kőérberki út és a Mol-benzinkút közötti szakaszán. A kivitelezés idejére, hétköznap reggel 9 óra és 15 óra között, illetve hétvégén reggel 7 és 17 óra között csak a közösségi közlekedés (BKK) járatai haladhatnak el a munkaterület mellett. 
A közúti közlekedés egyéb járművei ebben az időszakban nem tudnak áthajtani, ezért kerülni a Kőérberki út–Egér út–M1/M7-es autópálya közös szakasza útvonal javasolt.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.