Tizenegy éves fiút gázolt el, majd hagyott magára egy audis Szigetszentmiklóson

A rendőrök a szemtanúk segítségét várják az ismeretlen tettes felderítéséhez.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 05. 18. 14:24
Moscow,,Russia,-,August,2022:,Side,View,Rolling,Shot,With
2248166179 Fotó: Haggardous50000 Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Határ úr és Szent Miklós útja kereszteződésénél akart átmenni az úton egy 11 éves fiú, amikor egy, a Szent Miklós útján közlekedő, fekete Audi elütötte. A sofőr adatai hátra hagyása és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A hasát és mellkasát fájlaló iskolás gyermek a baleset következtében könnyű sérülést szenvedett.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki látta a balesetet, a járművel, vagy annak vezetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a  06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.