Tizennégy körözött személyt állított elő a Nyíregyházi Rendőrkapitányság

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közrendvédelmi és határrendészeti osztálya a Készenléti Rendőrség nyírbátori munkatársainak bevonásával körözési akciót tartott a rendőrkapitányság illetékességi területén.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MTI2023. 05. 03. 14:39
Budapest,Hungary,July,19,,2020,View,Of,A,Hungarian,Police
1795414639 Fotó: Jose HERNANDEZ Camera 51 Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök által végrehajtott intézkedés célja a körözött személyek felkutatása és elfogása volt. A rendőrök ellenőrizték a keresett emberek lakó- és tartózkodási helyét, és tizennégy elfogást és előállítást hajtottak végre – olvasható a Police.hu-n

Hat körözött személyt a Tiszalöki Büntetés-végrehajtási Intézetbe vittek, mivel a velük szemben kiszabott pénzbírságok helyébe lépő elzárások letöltésére önként nem vonultak be.

Előállításuk után kilenc személyt szabadon bocsátottak, mert az intézkedés ideje alatt a körözés elrendelésének alapjául szolgáló pénzbírságot befizették, és arról a hatóságnak igazolást mutattak be.

Borítókép: Illusztráció

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.