A közbeszédet akarja uralni Alexander Soros

Az Alapjogokért Központ szakértője szerint távolról sem új jelenség, hogy a Soros klán médiabirodalom építésére törekszik.

Magyar Nemzet
Forrás: Alapjogokért Központ2023. 06. 23. 16:30
null
Borítókép: George Soros és fia, Alexander (Forrás: Facebook)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közbeszéd leuralása az az eszköz, amivel Alexander Soros ránk kényszerítené ízlését, véleményét, akaratát. Ebben támogatják őt a magyar baloldali pártok és a sajtó munkatársai, akik a guruló dollárokért cserébe a Soros-birodalom új uralkodójának is lelkesen hűséget fogadnak

− reagált Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője arra, miszerint parancsnak is tekinthető stratégiai jelentést szerzett meg a Bennfentes, amely egy titkos demokrata háttértárgyalás összefoglalója, és azt tartalmazza, hogyan lehetne a nyílt társadalom ideológiájának és a „civil” üzeneteknek a célba juttatásán javítani a baloldal érdekében. 

Az elemző szerint távolról sem új jelenség, hogy a Soros klán arra törekszik, hogy médiabirodalmat építsen, ám mind ez idáig leplezni igyekeztek azon szándékukat, hogy a liberális, globalista dogmától eltérő gondolatokat teljesen kiszorítsák a nyugati közbeszédből. 

 −Az ifjabbik Soros uralkodása legelején a Nyílt Társadalmak hálózata feladta a látszatát is annak, hogy a médiapluralizmust, a vélemények sokszínűségét és a szólásszabadságot értéknek tartanák. Nem is tarthatják, ugyanis a liberalizmus abszurd módon eltorzult, posztmodern megtestesüléseit – a tömeges migráció támogatásától a megnyerhetetlen háborúk pénzelésén át a gyermekeket támadó genderideológiáig – aligha lehetne nyílt sisakos társadalmi vita mellett ráerőszakolni szabad, józanul gondolkodó emberekre − fogalmazott Koskovics Zoltán.

 

Borítókép: George Soros és fia, Alexander (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.