Alkoholproblémái miatt akart véget vetni az életének, rendőr zászlós mentette meg

A bejelentő a telefonon keresztül elmondta, házában megnyitott egy gázpalackot, öngyilkos akar lenni.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 23. 14:36
Telefon Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy negyvenhárom éves férfi akart véget vetni az életének. A hívásfogadó addig beszéltette, amíg a helyszínre érkező egyenruhások még időben közbe tudtak avatkozni – írja a Police.hu

Segélyhívás futott be a rendőrségre a napokban, amiben a bejelentő elmondta, házában megnyitott egy gázpalackot, öngyilkos akar lenni. 

Elkeseredetten vázolta, hogy alkoholproblémái vannak, családja elhagyta, ezért boldogtalan, már nincs miért élnie.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában Skrinyár Józsefné zászlós fogadta a hívást, aki a címre indította a rendőri egységeket, azok kiérkezéséig szóval tartotta, nyugtatta, együttérzéssel és érdeklődéssel kezelte a kétségbeesett férfit.

A rendőrök a helyszínre évre azonnal lekapcsolták a villanyórát és a kültéri gázcsapot. 

Amikor a ház elsötétült, a férfi megijedt, a vonal másik végén a zászlós megnyugtatta, a rendőrök voltak azok és segíteni érkeztek, bizalommal engedje be őket.

A férfi együttműködő volt, az egyenruhások vigyáztak rá, míg a mentőszolgálat munkatársai megérkeztek, akik kórházba vitték.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.